betul ke k-pop ada kene mengena dengan illuminati ?


Ye peminat k-pop , please beware ok . aku tkpayah nak beware sebab aku susah sikit nak minat k-pop k-pop nie . lolipop aku bekenan lah . HAHA . tadi aku tengok video alejandro - lady gaga + judas - lady gaga tuh . then terlintas aku nak cari pasal dia ada kaitan dengan iluminati / ilumination kot . tk slh la . well aku bengap english sikit . HAHA . ok correction ok , bukan lady gaga shj , rihanna , beyonce , paramore , jessie j and many more yang ada jugak mengikut unsur unsur setan nie . ok . beware beware beware . tapi paling nampak ketara lady gaga la kan , mcm mcm pesyen . pelik pelik sungguh . huh . #marahnie . terus tukar lagu lepas baca pasal rihanna pun iluminati jugak . sebenarnya aku tau lama dh . kaka aku bagitau . cuma dengar tak dengar je la , biasalah . manusia . cepat leka . #ceramahpulak . aku terjumpa nie , pasal lady gaga . tekan cepat

Lepas elok aku baca blog tuh aku proses proses lagi , aku jumpa pasal KPOP . wohooo ! betul ke ? Setahu aku iluminati nie sembah setan , tahlaaa . aku penah buat artikel nie dulu . kejap eh ! nak p cari sat . klik sini . baca dh kan ? cuba tengok video klip kumpulan narsha , eh betul ke aku eja ? HAHA . yang nie . 


Ada tak nampak mcm alejadro - lady gaga sikit ? ada kan ? tapi yang nie video dia sumpa aku tk paham . almaklumla aku org melayu kan . nak cakap tamil pon pelat nak cakap korea , punah harapan jawabnya , ha baru usha video judas , 


Mang sumpah tk paham . tapi ketara nampak lady gaga suka tutup satu mata kan ? ! adoyy ! korang suka sesatkan manusia dengan karya karya korang . TUHAN bagi suara sedap , jgnla salah guna . punohh sngguh . nak paham lagi tengok nie klik klik . ok then look video nie 


Ok korang tau depa sapa kan ? aku tau dorang hensem . dari segi tajuk lagu . lucifer tuh . maknya syaitan ye . tk caya p google . aku tak tipu tau . #mukaikhlasnie . harap harap ape yang aku post buatkan korang beware ok . sahih tak sahih . ALLAH je tahu . 

Hanya info info shj , sebab busan sgt kot . #winkwink

2 3 pak lebai , kbaii .

                                        

6 comments:

mrs.asrafovic said...

haaa..bgus kot entry cmni...
xpham knpe kpop 2 best..
hehe~~

nice info...n follow kmu..:)

Bambam (: said...

@mrs.asrafovic hehe . thx ! bagi i kpop besa sja , tkdk yang spesel !

Eena Arrina said...

suka baca ntry mcm ni :)

Bambam (: said...

@Eena Arrina smalaa , hehe !

Liya said...

huu , nasib baik den xminat kpop ni :)

Bambam (: said...

@Liyatau tkpe

 
COPYRIGHT BY NURUL HAFIZA ©