#kittens

#Assalamualaikum . bonjour 

gambar hiasan . hope putin and white comel mcm nie . heee .


Selamat pagi semua . bagus bagus . budak sekolah mang patot p skolah ye bukan cyber cafe ye . eja balik sekolah tawuk . bawak bawak la betobat sikit . dulu pon aku mcm korang malas nk g skola . haha . tp skunk aku tk skolah dh . so jgn nak pekotak katik dir aku skunk nh . ada paham ? haha . sebelum tuhh nak tulis SALAM MAULIDUR RASUL . 

Err ! sebenarnya kan , pja excited sgtsgt , suka korang la nak kata ape pon . aku cuma nak kongsi rasa happy aku bila tengok kucing yg aku bela , yg aku mandy , kene cakar ggt apa suma , now dh jadik mumyy . the story begin , masa aku buat baju kaka aku , aku bunyi pelik dalam bilik , aku pon panggil ' cemonggg sygg , keluar2 , tkmau dok dalam bilik ' , then dia buat tktau , dediam je dok kat situ . so aku pon , ok dok dediam tau . then bapa minit kemudia bunyi pelik , aku rush masuk bilik , tgok cemong masuk almari , aku pon like ' ape la dia nak buat dlm nhh ' mula tk sedap hati , aku g jenguk dia dalam elmeri tuh . then aku tgok cemong mengah mengah . normal la kan , sebab selama nie pon dia penat , then try ajak dia out dari elmeri , dia pusing tunjuk bonto kat aku , then aku rasa lain mcm ja , aku angkat ekoq dia . then aku lari masuk bilik mak cari torchlight , almaklumla , gelapp ! haha , huhahhuhah ! aku suluh dekat bonto dia , euwwwww lendirr . dh tegok cemong jelir jelir , aku pon bagi semangat sambil baca majalah wanita , haha . then dia kelaur anak pest jantan yeee ! oren namanyaa , bila tima anak ke tiga aku gerak adek aku bagun ! jahat kan ? tapi aku kesah ape , tk syok la tgok cemong beranak sowg2 kene la ada partner . fuhhh ! lepas setel suma , aku ambik kotak angkat suma baby baby cemong . cemong melilau cari anak dia , last last aku angkat dia dia sekali dalam kotak . berat tau -.- . ok masuk harini oren , comot , putih , white suma dh masuk 3 hari . mata tkboleh celik , dan sgtsgt manja , suka tdo atas tgn aku , kecik je . awak ade ? haha .
gambar cemong msa bapa bulan tktau . lupa . heee .
gambar cemong masa pregnant (: wink wink -.-
awwww , dia dh jadik mummy . sobsob . haha . gedik kau pja .
pest sekali kaler oren , lahir pada pkol 12.55 am in 6 feb 2012 , kemudian comot pkol 1.15 am . then  putih and white masing masing pkol 1.55 & 2.15 sorry , konpius mana putih mana white . haha .


Rindu dekat baby cemongg dh nhh . eh eh korang . lawa tak blogg aku . meh komen kalau rajin . tips2 jaga kucing ke ape ke . boleh jugak kongsi .

happy , excited , kbaii 

4 comments:

msredcheesecake said...

Akak nak yg comot tu bule? Hheee.... So cute...

Yana Libra said...

comel~~~

tips jaga kucing? jaga je cam kucing biasa kot? hehe~~

p/s:selalunya mak dia je yg jaga..

Bambam (: said...

@msredcheesecake boleh2 , ambek gambaq je tau , hehe

Bambam (: said...

@Yana Libra hehe , yeap , tawuk2

 
COPYRIGHT BY NURUL HAFIZA ©