Freebies : simple header

#Assalamualaikum. bonjour .

Haritu mang pja ada nak uad header kan ? ok pja buat simple header je . mybe tk lawa mcm korang sngkakan . tapi untuk percubaan pertama pja buat la , tk bekenan tkpe . tgok ckop . kutuk pon boleh . kalau rasa nak aku kutuk kau balik la kan . pfffttt -.-






Thx for view , kbaii .

5 comments:

♥ Cik layla ♥ said...

bambam . amik satu ya header awakk :)

cieya said...

mcm ne nak latak kat blog ?

cieya said...

mcm ne nak latak kat blog ?

Bambam (: said...

@♥ Cik layla ♥ BAIK :)

Bambam (: said...

@cieya click header tu then save as then masuk blog u click header u upload kat situ k

 
COPYRIGHT BY NURUL HAFIZA ©