Review : Langgar


Assalamualaikum :)




kenapa honsom sgt zulhuzaimy? maaf botak. kite dh tkboleh bersama lagi. hik

So movie taim aku dh tunggang langgang akibat mood tak tenang lagi tak stabil. so dengan tak semena aku ikut suka aku ja nak movie taim bla

Tapi tkpa, walaupun mood tak menentu. aku ttp nak tgok

So dua hari lepas. mungkin. rasa mcm dh lama dh aku usha. tah. kenapa tah cepat sgt masa berlalu

Cerita langgar ni lebih kurang cam cita gengster2 yg lain, yakni kl gangster yg bekas suami aku si aaron aziz belakon tuuu. tentang balas dendam.

Spa langgar aku langgar. eh betul ke aku kata? tapi papepon ceritanya menarik. bestla buat hilang bosan pabila tengah buntu nak buat pape. bla tgok ni rasa la jugak tengah bertumbuk dengan bantal. hik.

Zulhuzaimy *harap ejaan btol* sgt honsom dalam movie tuhh. pegun i tau tak. siries je muka dia. hik tapi honsom.

Papepon cerita dia good. adi putra ttp badan ketak2 gitewwwwww... good job spa yg buat filem ni.

Spa langgar, aku langgar balik. 

END.

Penulis Riang, 
Nurul Hafiza

1 comment:

Emildza Jayy ♥ said...

haha bf saya lame zulhuzaimy tu. =P

 
COPYRIGHT BY NURUL HAFIZA ©