Perbezaan blog draft dan bukan draft!


//Assalamualaikum . bonjour


Hai semua, penat sgt dan gembira dan cool rasanya skrg. Kenapa? aku berjaya memandaikan diri aku yg kurang bijak nie dengan memproses mende alah tersebut.


Kenapa? mengapa? Aku lupa aku selalu mengunnakan blog draft, thats why aku agak pelik bin hairan, sebab cha tunjuk tuto dekat blog lysa ade je mende ala old ape tah, bila aku bukak hat aku punya zero o point. Yakni!




Yang ni contoh draft one, aku salu pakai nie, pada satu hari aku tegerak hati nak taip just 'blogspot.com' and i try to kelik yg putar tu, guess what? I found it! 'old ape tah' and terus tukaq, and terus semangat membuak buak ala vocano nak edit blog. Dan semangat satu malaysia untuk mata membuka.

Ekceli, draft nie bagus sgt guna dia, sebab dh lama pakai kan. so bila beralih ke...



Pest sekali sgtla jangal, sbub dh lama tk pakai. Rasa pelik dan sengal tahap ank denoso betanduk tapi tak menjadi -,-. 

Kesimpulannya, dua dua version nie ada kebaikannya, nak guna tu biaq berakai. Jgn jadik cam aku. Sampai 3 jam perast/// lalalala

K kepada semua la, jgnla nak konpius naw dengan menda alah nie, hahahaa. Ckp kat org aku yg kene. Ceh,



//pja bambam

2 comments:

Kira Kekuri said...

yang new new interface tuh,aku tak pandai pakai. haha ;D

Bambam (: said...

@Kira Kekuri bes kot!

 
COPYRIGHT BY NURUL HAFIZA ©