newborn kittens

//Assalamualaikum . bonjour

HAI * nada excited . i got a new kittens . jyeah lets check it out .

mummy ada baby baru , jom la tenok .



Seawal pukul 7 , pja bagun dengan sahihnya then pja pergi cari dua beranak tu dulu , putih and cemong . and pja mcm , ' eh ! cemong bagi susu putih '

About a month cemong keje nak marah je si putih tu , then bila pja pergi , terkejut skit * mulut megelupor kejap . and pja bising satu rumah kebetulan mak pula buka pintu bilik , pja ckp ' tgok tuh cemong dh baik ngan anak dia '

Sebelum pja nak mandi , tengok cemong tak tentu arah ja , ke hulu ke hilir . *sambil ggit si putih suruh masuk elmeri baju . after bath , both meow ada dlm elmeri . so pja keep ignore sbb cemong tk npk ada petanda nak beranak ,

Pja dengan langkah lemah longlai terus open pc , sambil main game sim kat fb , bhaha . * tutup muka kejap . tetiba cemong datang , sambil usap ekor dia kat pja , tiba tiba sejok , eh apa nie apa nie * muka bengang .terus tgok bontot cemong , basah , n pja jerit , ' haaaaaa ! cemong nak beranak dh nie , jom jom jom ! ' * sambil lari lari pergi elmeri baju lokasi yg sahih untuk dia beranak . 

Sambung lg , bila pja pergi toilet , dia pnggil2 pja , meow meow . aiyoooo ! then dia mula teran teran dan teran . *smbil usap tgn cemong . then taraaaaaa , baby first dia terkeluar atas tepat tapak tgn pja . yakin dan saksama *muka confident




De cemongg ! chayok chayok * sambil tepuk amai amai



Hey ! we're clean now , and wanna sleep . * mulut menguap


Masih belum jumpa nama depa , idea boleh ?

//pja bambam

12 comments:

Kira Kekuri said...

arghh comelnya! :D

♥ layla naziera ♥ said...

wowww , congrats heheheh . comel kittens kamu sayangs . jantan ke betina ?

Bambam (: said...

@Kira Kekuri sgt2 comel :)

Bambam (: said...

@♥ layla naziera ♥ ngak tau lagi , tk kesan lagi , heee thx

DilaMilin said...

Ya Allah cantiknya ank kucing. Especially y first pic tu. Banyak ekor jgk mommy dia beranak. Mintak satulah..hehehe :p

Yana Libra said...

wah, jadi bidan kucing ye awak~~

sy mmg tak berani..huhu~

Bambam (: said...

@DilaMilin tkbolehhh , nanti rindu . bhaha

Bambam (: said...

@Yana Libra bes sgtt

ツchaMBBchokieyツ said...

What ? Pja pegang masa dia beranak ke ? Tk geli ke darah-2 dia ?

Bambam (: said...

@ツchaMBBchokieyツ yeap , takpon , syook

Yustina Wahyuningtiyas said...

imuut bagett..
lucuu ^^

Bambam (: said...

@Yustina Wahyuningtiyas yes, btol tu

 
COPYRIGHT BY NURUL HAFIZA ©